Stiven Spilberg ne želi da radi sa Tomom Kruzom(video)

Slavni Stiven Spilberg jedan je od najvećih režisera i jedan od najprofitabilnijih u istoriji sedme umjetnosti, prenosi Bosonoga.

Njegova zarada na boks ofisima, procjenjuje se na oko 10 milijardi dolara. S druge strane Tom Kruz je bio jedan od heroja Holivudskih akcionih filmova, proteklih 35 godina, pa je bilo za pretpostaviti da će se dva megalomanski uspješna radnika sresti u nekoj saradnji.

I zaista, “Minority Report” je jedan od najboljih naučno-fantastičnih filmova 21. vijeka, dok je “War of the Worlds” bio masivni hit, donoseći novi pogled na klasičnu priču. Takođe, film ostaje i najbolji finansijski projekat za Toma Kruza, a koji nije dio franšize “Mission: Impossible”. Nakon ova dva blokbastera, tlo je bilo plodno za nove saradnje, međutim to se nikad nije desilo.

Insajder Danijer Rihtman sad tvrdi da je to zbog Spilbergovog manjka interesa da se ponovo sretne sa ikonom akcionih filmova, uprkos Kruzovim navodnim pokušajima da radi na projektu sa Spilbergom. Nažalost Rihtman nije detaljisao, ali je naglasio da “Spilberg ne želi da radi s Kruzom“.

Glasine kruže da je sve zbog glumčeve upletenosti u kult sajentologije i tenzije koju je sektaška paranoja izazvala na setu “War of the Worlds”, te publiciteta koji je uslijedio nakon ozloglašenog gostovanja kod Opre gdje je, podsjetimo, skakao na kauč i histerisao po studiju slavne voditeljke.

Od tada je naravno, prošlo dovoljno vremena da se Kruz ponovo establira kao najveća zvijezda akcije, dok Spilberg nastavlja nizati prestižne drame i visokobudžetne blokbastere. Ako uzmemo u obzir glumčeve česte saradnje sa Kristoferom Mekvarijem, zaključićemo da je možda ipak našao novog najboljeg pijatelja, pa mu Spilbergovo hladno uzmicanje neće mnogo smetati. Sve je fer u svijetu šoubiznisa!

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković