Snežana Savić je u životu imala sve osim sreće u ljubavi

Iako o privatnom životu rijetko kad govori, neki detalji su ipak svima dobro poznati. Snežana Savić (67) je izgradila uspješnu glumačku i muzičku karijeru, ali na ljubavnom planu joj nisu cvjetale ruže.

Prvi put se udala tokom studija, ali taj brak nije potrajao. Njen drugi suprug je bio Dragoslav Lazić, 17 godina stariji reditelj i scenarista. U tom braku su dobili ćerku Anitu, ali su se brzo razveli.

Lazić se ponovo oženio i to glumicom koja je od njega mlađa 30 godina Draganom Turkalj. Lazić je sa svojom izabranicom dobio blizance, sina i ćerku, u 76. godini.

Snežana je odlučila da novim brakom ne donosi još više stresa njihovoj ćerki. Kako je jednom prilikom kazala, smatrala je da je jedna trauma u Anitinom životu dovoljna i nije željela da njena ćerka “naknadno doživljava rivalitet sa djecom koju bi ona imala sa drugim čovjekom”.

U intervjuu u emisiji “Premijera”, Televizije Pink, Snežana je otvorila dušu i priznala da onu najvažniju životu ulogu nije odigrala onako kako je željela.

“Postoje neke životne uloge koje nisam odigrala onako kako sam ja željela, a to je uloga da budem savršena u kući, da budem savršena majka, žena, supruga, domaćica, ja sam se trudila revnosno”, rekla je glumica.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković