Ekipa Hari Potera ponovo na okupu

Prije nekoliko dana desilo se nešto gotovo magično… Iako se tome nismo nadali, glumačka ekipa Hari Potera okupila se na ideju Toma Feltona, koji je u filmu bio Drako Melfoj. Naravno, skup se odigrao preko Tvitera, na radost fanova koji su se uželjeli omiljenih junaka. Datum, 14. novembar je simboličan, jer označava 19-godišnjicu od premijere prvog dijela ove sage, Hari Poter i kamen mudrosti. Kao što ćete uskoro imati priliku da vidite, na jednom mjestu su bili svi – sem jedne dame. Naime, svi se pitamo zašto Ema Votson nije učestvovala u ovoj nostalgičnoj proslavi.

Na ekranu smo, dakle, vidjeli glumce: Ruperta Grinta, Danijela Redklifa, Alfreda Inoka, Džejsona Ajzaka, Džejsa i Olivera Felpsa, Evanu Linč, Marka Vilijams i Toma Feltona, koga smo već spomenuli. U nastavku pogledajte koliko su se promijenili u međuvremenu.

Činjenica je da se izostanak čuvene Hermione Grejndžer i te kako osjetio, mada ekipa nije komentarisala razloge. Publika je imala priliku da postavi pitanje u vezi sa samim snimanjem, kao što su: „Ko je bio glavni zabavljač?”, ili „Ko je bio najdeblji u to vrijeme?”, a titula najzabavnijeg pripala je Grintu. Kako je sam priznao, napadi smijeha su doveli do distanciranja od Redklifa, jer nisu mogli da snime scenu bez grohota. Kada je bilo neophodno da se nađu u kadru, po 20 puta su ponavljali replike, ne bi li dobili željeni rezultat.

Međutim, pored sjetnog putovanja kroz vrijeme i raznih anegdota, ukoliko čitamo između redova, smiješi nam se novo okupljanje povodom jubileja naredne godine. Uz pridržavanje mjera i povoljnu zdravstvenu situaciju, glumci će se možda okupiti na setu.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković