Džordž Kluni je posljednji čovjek na zemlji u novom filmu The Midnight Sky(video)

Netflix je objavio trejler za film “The Midnight Sky”, apokaliptičnu naučno-fantastičnu dramu u kojoj glumi i potpisuje režiju Džordž Kluni. Ostvarenje nudi uvid u budućnost gdje je uništavanje zemlju učinilo nenastanjivom.

Klunijev lik traži način da upozori ostale preživjele da se ne vrate na zemlju nakon globalne katastrofe. Film zasnovan na romanu Lili Bruks Dalton “Good Morning, Midnight” snimljen je uoči lockdowna prouzrokovanog pandemijom.

“To je naučna fantastika, koja nažalost izgleda realnije s obzirom na to u kakvoj se trenutno situaciji nalazimo”, rekao je Kluni.

Kluni glumi Augustinea Lofthousea, naučnika koji živi na Antarktiku. Vrijeme je postapokaliptično, on je posljednji čovjek na Zemlji, ujedno umire od raka, ali saznaje da se na stanici nalazi djevojčica koja se prošvercovala tokom posljednje evakuacije.

Takođe na sebe preuzima odgovornost da kontaktira svemirsku posadu i obavijesti je o propasti čovječanstva.

Felisiti Džons, Dejvid Ojelovo, Tifani Bun, Kajl Čendler i Demijen Bišir zaokružuju listu glumaca. Oni glume malu posadu na NASA-inom svemirskom brodu Aether, koji putuje u nadi da će se ponovno povezati sa zemljom.

“The Midnight Sky” izlazi na Netflixu 23. decembra.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković