Džared Leto se vraća kao Džoker u Ligi pravde

Potvrđeno je da će se Džared Leto vratiti kao Džoker u filmu “Liga pravde” Zeka Snajdera (Zack Snyder’s Justice League), koji se sad zvanično zove The Snyder Cut, prenosi Telegraf.

Prema saznanjima The Hollywood Reporter-a, uskoro će se desiti nova dosnimavanja u kojima će učestvovati Ben Aflek, Rej Fišer i Amber Herd, kao Betmen, Kiborg i Mera, dok se Supermen Henrija Kavila ne navodi u spiskovima velikobudžetskih dosnimavanja, piše Collider.

Kao mini-serija od 4 epizode, The Snyder Cut će premijerno biti prikazana 2021. godine na striming platformi HBO Max, a, prema THR, ni Džef Džons ni Džon Berg neće biti potpisani kao producenti (koji su to bili u filmu “Liga pravde” iz 2017. godine).

Džared Leto se nije pojavio u pomenutom ostvarenju iz 2017, a vjerovatno to tad i nije ni bilo planirano, iako je Zek Snajder bio režiser prije nego što je smijenjen Džosom Videnom.

Džared Leto je Džokera tumačio jedino u filmu “Odred otpisanih” (The Suicide Squad) iz 2016, kad mu nije bilo dato mnogo prostora da predstavi svog lika. Nadamo se da će to biti ispravljeno ovog puta.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković