Džejms Bond, Betmen, Free guy: Šta nam je korona uskratila(video)

Zbog pandemije koronavirusa koja je započeta u Kini krajem prošle godine, industrija zabave u jednom trenutku godine bila je potpuno stopirana. Zbog toga su mnogobrojne filmske premijere, koje su bile predviđene za početak ili sredinu 2020. godine, odložene za njen kraj, ili za proljeće naredne godine. Među njima su i neka od najiščekivanijih ostvarenja – Betmen, Free guy i novi Džejms Bond.

Film “Dina” Denija Vilneva posljednji je u nizu holivudskih blokbastera čija je premijera odložena zbog situacije sa pandemijom koronavirusa.

Kako prenosi BBC, naučno fantastični film Vorner Brosa, u kome su glavne zvijezde Timoti Šalame i Zendeja, trebalo je prvi put da bude prikazan u decembru ove godine, a sada je odložena za oktobar 2021.

Takođe je odlučeno da novi film o Betmenu, koga igra Robert Patinson, prvi put bude prikazan u martu 2022. godine, ali je zato Vorner Bros odlučio da svijet prvi put vidi četvrti nastavak Matriksa u decembru 2021.

Čelni ljudi Holivuda su odlučili da zbog pandemije sačekaju sa premijerama najzvučnijih naslova, ali svjetski bioskopi su prethodno počeli da ih reklamiraju, kako bi vratili publiku u sale.

I to nisu jedini naslovi na koje ćemo morati da sačekamo.

Novi film o Džejmsu Bondu pod nazivom “No time to die”, takođe će biti odložen za narednu godinu, nakon već otkazanih premijera koje su bile planirane ove godine.

Tu vijest su potvrdili producenti filma Majkl Dži Vilson i Barbara Brokoli. Film bi u domaće bioskope trebalo da stigne u aprilu 2021. godine.

Dvadesetpeti po redu film o najpoznatijem svjetskom tajnom agentu, prvobitno je najavljen za april ove godine, ali je onda pomjeren za novembar zbog pandemije koronavirusa.

Premijera je sada i zvanično odložena za 2021. godinu.

Kada je riječ o Diznijevom novom superherojskom filmu Free guy, ili Dobar momak, u kojem glavnu ulogu tumači Rajan Rejnolds – moraćemo da se strpimo, ali možda ne toliko kao za gore pomenuta ostvarenja.

“Glavni heroj” će svoju svjetsku premijeru imati u bioskopima ovog decembra, tačnije 11. decembra – nakon što je prvobitni datum (3. jul) otkazan zbog pandemije koronavirusa.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković