Milena Vučić otkrila da čeka ćerku: Oduvijek sam željela veliku porodicu

Pjevačica Milena Vučić čeka drugo dijete, a osim nje proširenju porodice se raduje suprug Nikola i sin Nikša koji će dobiti sestru.

“Oduvijek sam željela veliku porodicu. Hvala bogu što mi je dao tu mogućnost i podario muža koji dijeli iste želje sa mnom”, kazala je Milena Vučić.

Ona je dodala da je bila ushićena kada je saznala da je u drugom stanju.

“Kada sam saznala da sam trudna bila sam jako srećna i uzbuđena, jer sam to željela. Ali uvijek se javljaju neke dileme i razmišljanja koje su vjerovatno za svaku ženu koja je trudna normalna. Kakva ću biti majka drugom djetetu, da li ću moći da postignem sve jer ću imati dvoje djece, da li je pravo vrijeme za to, da li je prava razlika u godinama. Ali brzo nakon toga, pošto su mi prošle mučnine sam shvatila da odgovore mogu da nađem u sebi , srcu i duši. I tako je bilo”, govori Milena, pa dodaje:

“Moja prva i druga trudnoća se prilično razlikuju. Brzo se zaboravi šta se dešava u tih devet mjeseci. Neki detalji se zaborave, ali ono što nisam jeste da ću dobiti zdravu bebu, zdravog dječaka Nikšu. Tako je bilo i ovog puta. Dobiću zdravu djevojčicu i mnogo sam srećna. Jer je to bila moja velika želja da dobijem ćerku i sina”, zaključila je ona.

 

Izvor i foto: CdM

Tekst objavila: Jasminka Mulić