Holivudska glumica Iv Laru na odmoru u Crnoj Gori: Magično je i predivno

Holivudska glumica Iv Laru poznata po seriji “CSI Majami” boravi u Crnoj Gori i, kako kaže, uživa u njenim prirodnim ljepotama i ovdašnjem gostoprimstvu.

Televizijsku zvijezda Iv Laru naša publika najbolje pamti po ulozi Natalije Boa Viste, analitičarke u laboratoriji, u jednoj od najgledanijih serijala svih vremena – CSI Majami. Na kratki odmor stigla je u Crnu Goru.

“Crna Gora mi je na listi već nekoliko godina. Bila sam u Hrvatskoj tri puta i konačno sam dobila priliku da dođem i ovdje na kratko. Imam samo 48 sati dok mi kovid test ne istekne. Sada dakle boravim kratko, ali naredni put dolazim na barem 10 dana”, kazala je.

Kao svoju bazu tokom boravka u Crnoj Gori izabrala je Kotor.

“Bili smo u starom gradu, prošetale smo, malo trgovale… I magično je i predivno. Ove planine oduzimaju dah”, kazala je glumica.

A o iskustvu snimanja serije CSI Majami koja je trajala 10 sezona, Iv Laru kaže da joj nedostaje mnogo.

“Oni su mi bili kao druga porodica. Znate, nekada kada idete na posao više vremena provedete sa ljudima sa kojima radite nego sa pravom porodicom. Oni su mu bili kao druga porodica”, rekla je Laru.

Televizijska zvijezda koja inače voli da putuje i obilazi nove destinacije kaže da je sigurna da će se ponovo vratiti u Crnu Goru.

 

Izvor i foto: CdM

Tekst objavila: Jasminka Mulić