Dženifer Aniston i Bred Pit za istim stolom

Dženifer Aniston i Bred Pit okupili su se za "onlajn stolom" u sklopu humanitarne akcije u kojoj su se čitali odlomci iz popularne komedije iz '80-ih "Fast Times at Ridgemont High".

Sav prihod biće proslijeđen neprofitnoj organizaciji CORE koju vodi oskarovacŠon Pen, koji je i glumio u originalnom filmu iz 1982. godine. Projekt će se emitovati 17. septembra.

Iako projekt okuplja brojne zvijezde, uključujući i Džuliju Roberts , Morgana Frimana , Metjua Mekonaheja te Džona Legenda, fotografije virtualnog druženja bivših supružnika njihove obožavaoce opet su bacile u trans - naime, mnogi se i dalje nadaju kako će se Bred i Dženifer pomiriti, iako je on već neko vrijeme u vezi s njemačkim modelom Nikol Poturalski.

Inače, ovo je prvi put da su Pit i Aniston viđeni zajedno otkako su se u januaru srdačno pozdravili na dodjeli nagrada "Screen Actors Guild Awards". Glumački par bio je u braku od 2000. do 2005.

Razišli su se jer se Bred zaljubio u koleginicu Anđelinu Đoli zbog čega je Dženifer dugo patila, no bivši partneri opet su se počeli družiti nakon Bredovog razvoda 2016. godine.

 

Izvor i foto: Analitika

Tekst objavila: Jasminka Mulić