Kameron Dijaz glumačku karijeru ostavila iza sebe

Kameron Dijaz je posao i karijeru glumice ostavila poslije udaje za Benija Medena. Njih dvoje postali su roditelji ćerke Radiks i lijepa glumica odlučila je da se posveti majčinstvu i porodici. Glumačka karijera bila je prepreka na tom putu, pa je Kameron odlučila da je ostavi, ali nije sjedjela skrštenih ruku i započela je privatni biznis.

Glumica je sa dugogodišnjom prijateljicom Ketrin Pauer pokrenula sopstveni biznis, posao je spojila sa zadovoljstvom i plasirala svoju liniju vina.

Na tržište su izbacile liniju organskih vina pod nazivom „Avaline“. Riječ je o alkoholnom piću bez aditiva i ikakvih dodataka životinjskog porijekla.

“Sve počinje u vinogradu i sve zavisi od toga kako će se grožđe tretirati do trenutka kada postane vino. Ako ne pijete vino sa organski uzgajanim grožđem, zapravo pijete pesticide, koje zasigurno ne želite u organizmu”, rekla je Kameron za „InStyle“.

Da bi napravile vegansko vino, prijateljice su proputovale Evropu, degustirale različita vina i mnogo učile o uzgajanju i fermentaciji grožđa.

“Ovo nije projekat u kome mi ustupamo svoje lice ili ime za proizvod. Ovo je bilo veoma dugačko putovanje oko svijeta kako bismo pronašle najbolje vinare i isprobale vina kakva želimo da proizvodimo, a koja su bila u skladu sa našim zdravstvenim kriterijumima”, dodala je Kameron.

„Avaline“ je sve što je Kameron željela od dobrog vina, a trenutno se u prodaji mogu naći bijelo i roze. Kako se glumica zdušno posvetila ovom poslu, koji radi s puno ljubavi, nema naznaka da ćemo je u skorije vrijeme ponovo vidjeti na filmskom platnu.

 

Izvor I foto: CdM

Tekst objavila: Jasminka Mulić