Kejti Peri: Zahvalnost mi je spasila život

Popularna pjevačica Kejti Peri u novom je intervjuu govorila o svojim problemima s mentalnim zdravljem.

U kanadskoj radijskoj emisiji “Q on CBC”, pop superzvijezda otkrila je da je prošla kroz velike probleme 2017. godine nakon što je došao kraj njenoj ljubavi sa glumcem Orlandom Blumom.

“Izgubila sam osmijeh”, kazala je pjevačica iz Kalifornije.

Uz raskid stigao je razočaravajući prijem albuma”Witness”. Naviknuta na ogromne uspjehe prethodna četiri albuma, Kejti je slomilo što album u koji je mnogo uložila, nije uspio da “prođe” kako je očekivala.

“Bilo je važno da se slomim, da bih našla svoju duhovnost i da budem višeslojna osoba, a ne samo ambiciozna pop zvijezda sve vrijeme”, rekla je Kejti, prenosi CNN.

Otkrila je kako vjeruje da joj je zahvalnost spasila život.

“Zahvalnost mi je vjerovatno spasila život, jer da nisam otkrila zahvalnost, zalutala bih u svojoj tuzi i vjerovatno posustala, ali sam našla način da budem zahvalna”, kazala je Kejti

Dodala je da joj je vjera pomogla da se oporavi. Nakon što je godinama patila od depresije i anksioznosti, danas ima drugačiji pogled na život.

“Nešto veće od mene me stvorilo i to s razlogom. Vjerujem da nisam stvorena za jednokratnu upotrebu, svaka osoba ima svoju svrhu”, kazala je pjevačica.

Ona sada uživa u ljubavi sa Orlandom i par očekuje djevojčicu.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković