Ljubav prema Cetinju prenio i na svoju suprugu

Crnogorski glumac Momčilo Otašević koji sa porodicom živi u Hrvatskoj, tamo je jedno od omiljenih lica na malim ekranima. Gledaoci su imali prilike da ga gledaju u mnogim serijama poput ‘Zora dubrovačka’, ‘Kud puklo da puklo’, ‘Čista ljubav’, ‘Na granici’ te ‘Drugo ime ljubavi’.

Momčilo je odrastao na Cetinju u Crnoj Gori, a za rodni kraj veže ga velika ljubav. Tamo je proveo najljepše dane djetinjstva pa i upisao Akademiju dramskih umjetnosti. Ljubav prema Cetinju prenio je i na svoju suprugu Jelenu Perčin, hrvatsku glumicu, njihovu ćerku Mašu i Jeleninu ćerku iz prvog braka Lotu, pa svi zajedno rado posjećuju ovaj živopisan gradić.

Glumcu je karantin, baš kao i svima, teško pao, pa se prisjetio Crne Gore i rodnog grada i posvetio mu predivnu pjesmu ‘Ima jedno mjesto’ popraćenu videom s prizorima njegovih ulica, parkova i brda koja ga okružuju.

Tekst i muziku uradio je Momčilo Zeković – Zeko, dok produkciju potpisuje Svila Produkcija Cetinje. 

U jednom intervjuu za Gloriju, Momčilo je priznao da je postao bolja osoba otkako je otkrio čari roditeljstva.

“Teško je opisati sve te osjećaje koji su me preplavili. Puno se toga dogodilo na emotivnom planu, a vraćaju mi se i sjećanja: razmišljam kako su moji roditelji nešto napravili, pa kakav je bio moj odnos sa sestrom dok gledam Mašu i Lotu. Radim puno, rastrgan sam na sve strane, ali ne osjećam nervozu, ništa mi nije teško i jedva čekam da dođem kući. Sve zaboravim kad mi se Maša nasmije”, rekao je ponosni otac.

 Izvor i foto: CdM

Tekst objavila: Jasminka Mulić