Sloboda i Vojin ponovo dijele kadar

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković su jedan od omiljenih parova na javnoj sceni, a publika će imati priliku da ih ponovo gleda u novoj seriji.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su već dvanaest godina. Par se upoznao tokom snimanja kultnog filma “Zona Zamfirova”, a romansa je započela nešto kasnije. Sada će poznati glumački par imati priliku da ponovo zaigra zajedno u novoj televizijskoj seriji.

Novi projekat je ponovo spojio supružnike pred kamerama, gdje će svoju emociju prenijeti na fenomenalan način, iskreno i bez zadrške. Nova serija rađena je po romanu Mirjane Bobić Mojsilović i nosiće naslov “Tajna vinove loze”.

Planirano je da ovaj serijski projekat ima 36 epizoda, a u glavnim ulogama naći će se upravo Sloboda i Vojin.

O seriji trenutno nema previše informacija, izuzev kratkog sinopsisa. Radnja će pratiti sukob dvije vinogradarske porodice, od kojih je svaka obavijena velom tajni. Serija prati nevjerovatno dramatičnu priču o bogatom tajkunu iz Subotice – Savi i samohranoj majci troje djece – Veri. Njih prate porodične tajne, a da li je istina u vinu, saznaćemo upravo u ovom televizijskom ostvarenju.

Da je njihova ljubav nestvarna govori i činjenica da je glumački par već nekoliko puta prenio svoju romansu i ispred kamere. Ovo nije prvi put da Sloboda i Vojin igraju emotivni par, pa su već u seriji “Ranjeni orao” igrali bračni par Anđelku i Tomu, dok je Sloboda Mićalović u seriji “Nemanjići” glumila mletačku princezu Anu Dandolo, posljednju ženu Stefana Prvovjenčanog, čiji lik tumači Vojin Ćetković.

Izvor I foto: CdM

Tekst objavila: Jasminka Mulić