Jelena Rozga: Sve u životu dođe kada se najmanje nadate

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga otkrila je magazinu “Story” kako se osjećala tokom perioda karantina, kao i da li postoji neki poseban muškarac u njenom životu.

Tokom dvomjesečne izolacije zbog koronavirusa, pjevačica Jelena Rozga je odlučila da učini sve što je u njenoj moći kako bi pomogla sugrađanima da lakše prebrode period izolacije. Zbog toga je često pravila mini koncerte iz svog dnevnog boravka i na taj način ih uveseljavala i skretala im misli sa pandemije.

“Vrijeme provedeno u karantinu svakako ću pamtiti po nevjerovatnim koncertima uživo i sinergiji koja se dogodila između publike i mene. U to sam se upustila zbog svoje publike, ali i zbog sebe. Htjela sam da to bude nešto čemu ćemo se zajedno veseliti, no tada nisam ni slutila kako će se to razviti. Kada smo počeli, rekla sam sebi: “Pjevaću dok osjećam da ljudi žele i dok uživam u tome”, otkrila je Rozga za hrvatsko izdanje magazina “Story” i dodala:

“Jako sam srećna što sam dobila puno poruka iz cijelog regiona kako će ovo vrijeme izolacije pamtiti po mojim koncertima iz dnevnog boravka i što sam im pomogla da barem nakratko zaborave sve probleme i nedaće. Ima li veće nagrade?, upitala je pjevačica.

Na pitanje da li postoji neki poseban muškarac u njenoj blizini, Rozga je pazila da ne otkrije previše, misteriozno odgovorivši:

“Sve u životu dođe baš kada vam treba i kada se najmanje nadate”, rekla je pjevačica i naglasila da je srce i dalje njen vodič u životu, čak i kada griješi.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković