Snima se srpska verzija Dva i po muškarca

“Dva i po muškarca”, poznati američki sitkom, dobiće srpsku verziju, piše Kurir. Naziv serije biće “Tri muškarca i tetka”, a u glavnim ulogama naći će se Marko Janketić, Petar Benčina i Jelisaveta Seka Sablić.

Snimanje pilot-epizode zakazano je za sredinu juna, a prikazivanje se očekuje od jeseni.

Janketić igra Ljubu, odnosno Čarlija Harpera kojeg je tumačio Čarli Šin, a njegovog brata, Alana Harpera, tumači Benčina. Scenario piše Kosta Peševski, a režija je povjerena Pavlu Vučkoviću, reditelju filma “Panama”.

Čarli i Alan su braća. Iako su različiti, čine odličan tim. Na prvi pogled izgleda kao da imaju zajedničko samo loš odnos sa svojom majkom Evelin. Braća će ipak ispasti sličniji nego što su i sami mislili kada ih neočekivane okolnosti spoje u ni manje ni više, zajednički život.

Alan, kojeg igra Džon Krajer, je kompulsivno uredan kiropraktičar koga žena, manipulativna Džudit, izbacuje iz kuće iako će on uredno nastaviti da vodi računa o svemu i plaća sve njene troškove. Alan nema kud nego da dođe kod svog brata Čarlija koji je kompozitor koji živi na obali okeana u vili i uživa u avanturama sa ženama.

Među glavnim likovima bio je i dječak Džejk kojeg je tumačio Agnust Džons.

Čarli je nakon osam sezona napustio seriju navodno zbog neslaganja sa autorima, pa ga je “naslijedio” Ešton Kučer. Seriju je nakon njega napustio i Džons, ali se povremeno pojavljivao dok se Šin više nikada nije vratio u sitkom.

Kučer je sa ekipom snimio dvije sezone koje nisu naišle na pretjerano dobar prijem kod publike.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković