Grupa Neverne bebe pokazala da se u izolaciji može snimiti spot (video)

Grupa Neverne bebe nedavno je objavila da snimaju album dok traje izolacija zbog koronavirusa. Pored toga, članovi te pop-rok grupe riješili su da svoju publiku obraduju novim spotom. 

Riječ je o pjesmi koja je snimljena prošle godine “Vodi me odavde”.

“Vodi me odavde je vapaj i potreba da se probudimo i vratimo korijenima bez agresije, patetike, straha… Želja da pošaljemo poruku bezuslovne ljubavi kao jedine planetarno važne ideje. Posveta empatiji nestaloj u brzini i izgubljenim prioritetima u kojima je “mi” nestalo pod velikim “ja” označivši tako početak duhovnog stradanja koje dovodi do gubitka svega vrijednog i zajedničkog. Ovaj spot je podsjećanje na trenutak kada smo primorani da se vraćamo tamo odakle smo davno došli i ponovo poćeli da poštujemo minute u parku, kafu sa prijateljima, sve one svakodnevne a do juče neprimjetne vrijednosti. Otvorite oči, srce za ljubav prema svemu i svima”, rekao je frontmen grupe Milan Đorđević

On podsjeća da je njihov treći, kultni album “Južno od sreće”, nastao u periodu bombardovanja, a da će osmi biti snimljen tokom izolacije zbog koronavirusa.

“Ovaj, osmi po redu svoje finale doživljava u uslovima koje savremena civilizacija nije ni sanjala niti je za njih mogla da se spremi i neminovno je da to u svojim pjesmama ostavimo kao pečat, dokument jednog vremena”, rekao muzičar.

 

Izvor i foto: CdM/Kurir

Tekst objavila: Sanida Kajević