Slavni u izolaciji: Elen Dedženeris zove poznate, Bob Sinkler pušta muziku

Pojedine poznate ličnosti  tokom perioda “socijalnog distanciranja” zbog koronavirusa, zahvaljujući manjem broju obaveza i višku slobodnog vremena, odlučile su da više vremena provedu sa svojim obožavaocima onlajn. 

Tako poznata voditeljka Elen Dedženeris svakog dana telefonom razgovara sa poznatim ličnostima i postavlja video snimke na Fejsbuku.

Pa je tako, između ostalih, zvala frontmena grupe Marun 5 Adama Levina da mu čestita rođendan, kao i glumce Kevina Harta i Tifani Hediš.

 Hart joj se tom prilikom “požalio” da se nije ošišao i da trenutno liči na “bratanca Morgana Fridmena”. 

Muzičar i DJ Bob Sinkler se jednom dnevnom uključuje uživo na Fejsbuku i pušta muziku, kako bi “razonodio” ljude koji dane provode u samoizolaciji. 

Pjevač grupe Koldplej Kris Martin zabavlja publiku tako što na Instagramu “ispunjava muzičke želje”. On je u akciji koju je nazvao #TogetherAtHome svirao pjesme Koldpleja na klaviru i akustičnoj gitari.

“Njegovim stopama” krenuli su i muzičar Džon Ledžend, koji je u izolaciji sa svojom porodicom, kao i kantri pjevač Kris Urban, koji je održao “koncert” od pola sata onlajn.

 

Izvor i foto: N1

Tekst objavila: Sanida Kajević