Ljubav se ne naručuje, ona se jednostavno dogodi

Hrvatska pjevačica Nina Badrić važi za jednu od najljepših dama u regionu. Ona je sinonim za ženstvenost i harizmu. Uvijek nas obraduje sofisticiranim odjevnim kombinacijama, ali i kada nije u glamuroznom modnom izdanju, Nina Badrić sija. U doba kada se svi krijemo iza teške šminke i brojnih filtera na fotografijama, ova dama nema problem da pokaže svoje lice bez šminke. O tome kako uspijeva da zadrži mladalački izgled, da li redovno vježba i pazi na ishranu, govorila je u iskrenom razgovoru za “ Tportal“.

“I ja se trudim kao i svaka žena da izgledam najbolje što mogu. Pazim na ishranu, vježbam, spavam… Imam dobar ten pa mogu sebi da priuštim da šetam bez šminke na licu, ali za ženu su najljepši “filter” i kozmetika kada je srećna. To se vidi”, kaže Nina koja ističe da se oslanja na svoj sud kada je moda u pitanju, ali i da se najbolje osjeća kada nosi japanke i ljetnju haljinicu.

Ona se dotakla i terora mladosti kom su žene izložene u današnje vrijeme.

“Čini mi se da je sve teže. Žena drži sva četiri ugla kuće i posla i od nas žena se očekuje puno toga dok je za muškarca važno da ima posao i da radi. Još uvijek je neobično i čudno kada je žena uspješnija od muža, što joj se prebacuje kao mana, dok je za muškarca to sasvim prirodno u očima većine ljudi. Da ne govorim da je silan pritisak na nama ženama zbog terora mladosti i ljepote, pa se mjeri svaka bora i kilogrami, dok je kod muškaraca još uvijek ‘šarmantno’ kad ima pivski stomak”, rekla je Nina koja je otkrila da li sebe smatra srećnom osobom.

“Moj izbor je da svako jutro najprije zahvalim na novome danu i svemu što imam. Da gledam u ono dobro u svom životu. Uvijek odabirem to umjesto kukanja. A ostalo je stvar sreće koja nas pomazi u životu. Rođenje, ljubav i smrt čovjeka ne mogu se naručiti. To se dogodi”, rekla je Nina.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković