Stefan Kapičić glumi u američkoj hit seriji Better Call Saul

Stefan Kapičić već uveliko gradi karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama. Nakon angažmana u filmu “Deadpool” i “Deadpool 2”, gdje je dao glas Kolososu, jednom od likova, poznati srpski glumac uveliko igra u američkoj hit seriji “Better Call Saul”, prenosi Telegraf.

Stefan je dio ovog ostvarenja od 2018. godine, tačnije od četvrte sezone, gdje igra izvjesnog Kaspera, člana Verner Ciglerovog tima.

Kapičić je na svom Tviter profilu objavio insert iz serije, gdje se kao Kasper susreće sa jednim od glavnih likova Majkom, kojeg glumi Džonatan Benks.

Inače, serija “Better Call Saul” spin-off prednastavak (prequel) hit ostvarenja “Breaking Bad”. Emituje se od 2015. godine. Radnja serije “Better Call Saul” smještena je šest godina prije ostvarenja “Breaking Bad”.

Glavni lik je Džejms Džimi MekGil (kojeg glumi Bob Odenkirk), koji radi kao advokat kog država dodjeljuje po službenoj dužnosti. Ne može da se pohvali dobrim finansijama, kao ni dobrim ugledom u svojoj profesiji, u kojoj mu ne ide baš dobro.

Džimi upozanje Majka (kojeg glumi Džonatan Benks), koji je portir na parkingu. Na početku postaju neprijatelji, a zbog obostrane koristi kasnije počinju da sarađuju.

Serija “Better Call Saul” je jedna od najpopularnijih svjetskih serija na sajtu IMDB-u 24. februara 2020. godine imala visoku ocjenu, čak 8,7 od 10.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković