Bredli Kuper ponovo u ulozi reditelja

Nakon velikog uspjeha ostvarenja A Star is Born, Bredli Kuper priprema novi film, a radnja će se i ovoga puta vrtjeti oko muzike.

U spomenutom naslovu glumac je oživio lik posrnulog umjetnika, koji prepoznaje talenat pjevačice u tumačenju Lejdi Gage.

Ono što nas ovoga puta očekuje jeste biografski film, a Bredli Kuper ponovo će biti zadužen za režiju. Pratiće život kompozitora Leonarda Bernštajna, koji je između ostalog pisao muziku za filmove West Side Story i One day in New York.

Rad na ovom ostvarenju planiran je godinama unazad, međutim informacija je tek sada konačno potvrđena u magazinu Deadline.

Koscenarista je Džoš Singer, koga pamtimo po filmu Spotlight, a očekuje se da će se priča protezati na 30 godina najvećih profesionalnih i privatnih uspjeha kompozitora koji se ostvario i kao suprug i otac troje djece.

Glumac će imati veliku podršku Stivena Spilberga, Martina Skorsezea i Toda Filipsa, a producentska kuća Netfliks otkupila je prava na emitovanje. Za sada sve miriše na uspjeh, a tome doprinose i nagađanja da će se Bredli Kuper oprobati u glavnoj, ili bar sporednoj ulozi.

Snimanje je najavljeno za narednu godinu. Podsjećanja radi, film A Star is Born zaradio je čak 435 miliona američkih dolara, pa se sa pravom nadamo da će i novi film postati bioskopski hit. Ostaje nam da sačekamo i uvjerimo se u to.

Izvor i foto: Cdm

Tekst objavila: Ljilja Brajković