Kako izgledaju susreti sa svjetskim zvijezdama

Ako ste ikada upoznali nekog svog idola, možda biste i vi mogli da na Tviteru podijelite svoje iskustvo. Svi mi smo nekada u životu maštali o tome da upoznamo nekoga od svojih idola s TV ekrana, piše Independent. Mnogima se ta želja i ostvarila, a nedavno su na svojim Tviter profilima računima i podijelili kratke priče o tome kako su izgledali njihovi susreti sa slavnim ličnostima.

Princ Čarls i mladić s ekcemom

“Upoznao sam princa Čarlsa kada sam otišao u bolnicu na testiranje krvi zbog nekog ekcema. Princ je tada dolazio u posjetu djeci oboljeloj od raka, uhvatio me za ruku i tužno pitao šta mi je. Ja sam mu odgovorio da imam ekcem i on i novinar, koji je bio prisutan, počeli su da se smiju”, priča jedan mladić.

Vikao Niku Kenonu u slušalicu da ga ne voli

“Moj ujak je jednom prilikom sreo Nika Kenona i pozvao moju majku kako bih ja mogao pričati s njim. Dok mi je majka pružala telefon vikao sam: ‘Neću da pričam s njim, zašto bih to htio, ja njega ne volim?!’ Naravno, Nik je sve čuo”, priča svoju priču drugi mladić.

Blizak susret male osobe i Denija DeVita

“Mala sam osoba i imala sam susret s DeVitom u Njujorku. Naletjeli smo jedno na drugo i našli se oči u oči. Zastali smo, a zatim se nasmijali i zagrlili, a onda otišli svatko svojim putem. Prijateljica koja je bila sa mnom je ostala u šoku”, dijeli svoju priču djevojka.

Viz Kalifa i Embr Rouz i nisu ispali baš kul

“Slučajno sam dobila karte za VIP mjesta za koncert Bijonse. Viz i Embr su uzeli naša mjesta i na kraju smo prijateljica i ja gledale nastup iz hodnika”, piše o svojoj neugodnoj situaciji druga djevojka.

Zagrljaj s Vitni Hjuston

“Srela sam Bobija Brauna i Vitni Hjuston u Bufalu. Bili su baš zabavni, a Vitni me čak i zagrlila”, ushićena je još uvijek jedna žena.

I poslije mnogo godina srećan što je upoznao Hilari Daf

“Možda nije nešto, ali upoznao sam Hilari Daf kada sam imao deset godina i mislim da je to i dan danas najsrećniji trenutak u mom životu”, piše dečko svoju simpatičnu priču.

Naomi Kembl ne smatra sebe zvijezdom

“Na jednom događaju sam sjedjela pored Naomi Kebbl i prvo što sam joj rekla je da nikada ranije nisam upoznala neku zvijezdu. Ućutkala me sljedećom rečenicom:

‘Šššš, dušo, nisam ja zvijezda, ja sam supermodel.’ Tako sam se osramotila”, postiđeno piše djevojka.

“Proganjala” Vupi Goldberg

“Prije nekoliko godina sam u razdoblju od dva mjeseca triput naletjela na Vupi Goldberg. Prvi put mi se nasmijala, drugi put je djelovala malo zbunjeno, treći put se već činilo kao da je u panici”, izazvala je dosta smijeha svojom izjavom ova djevojka.

Šokirao se kada je ugledao Kameron Dijaz

“Upoznao sam Kameron Dijaz u restoranu u kojem sam radio. Sagao sam glavu, a kada sam je podigao, vidio sam Kameron i vrisnuo: ‘Dođavola, djevojko, šta ti radiš ovdje?’ Odgovorila je: ‘Pa, moram da jedem.’ Smijali smo se i to je to”, ukratko priča mladić.

Izvor: Cdm