E.T. se vratio Eliotu nakon 37 godina(video)

Junak kultnog filma “E.T. vanzemaljac” Stivena Spilberga, vratio se, poslije 37 godina, svom drugaru Eliotu, u četvorominutnoj prazničnoj reklami američkog telekomunikacionog konglomerata Comcast za digitalnu kablovsku televiziju Xfinity.

U reklami se E.T. vraća na Zemlju, kod Eliota koji sada odrastao čovjek i otac dvoje djece.

Ovaj “polufilm, polureklama”, kako ga naziva Rolling Stone, premijerno je prikazan u četvrtak, tokom prenosa tradicionalne njujorške parade koju robna kuća Macy’s priređuje za Dan zahvalnosti.

“Publika će dobiti sve što želi od nastavka, ali bez zbrkanih detalja koji bi mogli da unište ljepotu originala i posebnog mjesta koje zauzima u mislima i srcima ljudi”, rekao je glumac Henri Tomas koji u reklami reprizira ulogu Eliota.

“E.T. vaznemaljac” je film iz 1982. godine. Glavne uloge tumače Henri Tomas, Di Volas, Robert MekNoton, Dru Barimor i Piter Kojoti. Priča prati Eliota usamljenog dječaka koji se sprijateljio sa vanzemaljcem, koji je zalutao na zemlju. Eliot i njegovi rođaci pomažu vanzemaljcu da se vrati kući, usput ga skrivajući od Eliotove majke i organa reda.

Ovo nije prvi put da se velike kompanije vraćaju starim filmskim hitovima kako bi reklamirale svoje proizvode. Tako se glumac Mekoli Kalkin prošle godine vratio ulozi iz filma “Sam u kući”, koja ga je proslavila kao dijete, kako bi reklamirao Google Assistant.

Izvor: Cdm