Dragana Mirković pravi muzej posvećen svojoj karijeri

Folk-pop zvijezda Dragana Mirković planira da sve svoje uspjehe smjesti u srednjevjekovni dvorac Ebenfurt nadomak Beča. Riječ je o zdanju sa šumom koju su slavna pjevačica i njen suprug Toni Bijelić kupili prije nekoliko godina, a koje ima status kulturnog dobra u Austriji.

Dragana je na sceni 35 godina, a svoje najveće uspjehe izložiće u jednoj od prostorija dvorca.

“Pripremam divnu jednu galeriju baš za nagrade, za slatke poklone od fanova, za autentične haljinice, cipelice koje sam nosila! Želim da to nekako da skockam, da sve bude na svom mjestu”, priznala je pjevačica koja je nedavno dobila nagradu za životno djelo.

„Imam više zasluga nego uspjeha. Moja najveća zasluga je što nikada nisam obrukala svoje obožavaoce i ostala sam dosljedna sebi. Uvijek sam bila osoba sa stavom i nisam dozvoljavala da mi ukaljaju ugled. Željela sam da ostanem svijetla tačka. Prate me mlade generacije. Ako nemate pravog idola, imate veliki problem. Majka sam dvoje djece i znam kako bi mi bilo da se oni poistovijete sa nekom pogrešnom osobom. Ako imate pogrešnog idola, krenućete pogrešnim putem. Mediji ne shvataju koliko je opasno što pogrešne ljude glorifikuju, kao da ih nije briga za mlade“, rekla je za CdM Dragana.

Izvor: Cdm