Ukrajinci žele da snime dokumentarac o Suzani Mančić

TV lice, pjevačica i glumica, Suzana Mančić, dobila ponudu od jedne ukrajinske produkcije da se napravi priča o njenom životu, uključujući i dio o porno snimcima iz njene spavaće sobe. 

Predstavnici jedne ukrajinske televizije već neko vreme žele da snime dokumentarni film o njenom životu, predstavljajući je kao jednu od najfatalnijih žena na Balkanu.

Film bi trajao dva sata, a na jednoj ukrajinskoj televiziji bi bio emitovan u četiri epizode od po pola sata. Planirano je da se snimi i ispovijest voditeljke, u kojoj će otkriti najšokantnije detalje iz privatnog života. Ispričaće kako je odbijala mnoge gradske kriminalce, bila svjedok brojnih pucnjava, a otkriće i imena poznatih muškaraca koji su je spopadali dok je bila seks simbol bivše Jugoslavije. 

U dokumentarac bi bili ubačeni i seks snimci s bivšim suprugom Nebojšom Kunićem i sadašnjim partnerom Simeonom Ocomokosom.

“Posebnu pažnju smo obratili na te snimke. Tražićemo njenu dozvolu da ih ubacimo, kao i ispovijesti obojice, kako bi pokazali kako Suzana funkcioniše s njima nakon skandala”.

 

Izvor: mondo.rs