Bojan Marović: Vrijeme mi je da se ženim

Pop pjevač Bojan Marović, kaže da je zreo za ženidbu i da se ostvari u ulozi roditelja.

“Vrijeme mi je za ženidbu. Želim porodicu i djecu. U budućnosti bih pored svojih klinaca i usvajao mališane. To nije sažaljenje već darivanje ljubavi onima koji tu pažnju nisu dobili od bioloških roditelja. Njima treba pružiti bolji život. Ali prvo treba da mi se desi neko koga ću voljeti i bez djece”, iskren je poznati Podgoričanin.

Vezan je za majku i mlađeg brata Borisa i nije mu strano da bude “glava porodice”.

“Ona je moja madre, što je za mene viši nivo od majke. Izvela je na pravi put mene i mog brata Borisa koji je danas fudbaler. Mi smo rano ostali bez oca. Kada je tata umro, imao sam 16 godina. Tada sam shvatio da više ne mogu da budem klinac iako majka nije željela da tako razmišljam. Ona je željela da još budem dijete, ali ja to nisam htio. Počeo sam da radim, želeći da mi porodica bude bolje, da budem i otac u porodici i brat, dobar komšija, dobar stanovnik Podgorice u kojoj sam rastao, gdje moja majka i danas živi. Mama mi je u životu bila ključna osoba, pogotovu kad me je život bacao na koljena, što nije bilo malo puta. Uvijek me je savjetovala da izdržim, kao i u slučaju kada sam došao u Beograd da studiram, a menadžeri me opljačkali”, rekao je Bojan.

Gubitkom oca Darka, boksera podgoričke Budućnosti, Bojan je sazreo preko noći:

“To je onaj osjećaj kada se jednog jutra probudite i shvatite da vam je život opalio šamar. Na vama je da li ćete da plačete i vičete: “Nije fer” ili ćete da se isplačite, ustanete i kažete: “Idem dalje”. Godinu dana nakon očeve smrti pobijedio sam na festivalu u Herceg Novom. Neki su me nazivali vunderkindom, što je meni bilo neobično jer sam stvarao muziku onako kako sam mislio da treba. Bio sam iskren, a i danas sam takav”, rekao je vlasnih hita “Više te nema”. Ta balada, čiji je tekst dobio od majke, bila je talična, a danas njegova “lična karta”.

Izvor: Cdm