Zdravko Čolić o ćerkama: Svim mladim djevojkama prija da se slikaju

Iako je jedna od najvećih zvijezda na Balkanu, o životu Zdravka Čolića se ne zna mnogo. Iz braka sa suprugom Aleksandrom ima ćerke Unu i Laru, a kako je starija nasljednica nedavno napunila 18 godina, postala je aktivna na društvenim mrežama kao i većina njenih vršnajkinja. Legendarni pjevač ima potpuno razumijevanje za svoje nasljednice.

“Sad su u tim godinama, pa im sve prija. Ali sve će to proći”, rekao je Čola za “Blic” pa istakao da se njegova starija ćerka vjerovatno neće baviti javnim poslom.

“Vjerovatno se neće baviti nikakvim javnim poslom, studira nešto što bi sjutra moglo da joj valja oko nekog biznisa. Mislim da nije u tom javnom svijetu. Svim mladim djevojkama, djevojčicama prija da se malo slikaju tako, bez obzira što u biti nisu takve”.

Zdravko je otkrio da li će doći na neki od njegovih beogradskih koncerata, koji će se uskoro dogoditi.

“Mislim da će biti na nekom koncertu. Tata je tata, koncert je koncert. Vole one tatu. Skromne su, nije ono: “Daj karata”. Ali za drage prijatelje uvijek mora biti. Očevi su slabi na ćerke, mama je tu stroga. Treba ih pustiti, imati čvršću ruku. Koliko uspijem u tome to je druga priča”, kazao je Čolić.

Izvor: Cdm