Neda Arnerić: Srećna sam što sam u 21. vijek ušla bez djece

Neda Arnerić kaže da ne žali za time što nema djece. Slavna glumica ističe da joj se u 21. vijeku ništa ne dopada te da današnjim roditeljima nije lako poduzati djecu.

“Ma koliko sam željela da imam svoje dijete, maltene sam srećna što ga nemam. Podizati zdravo dijete u ovako nezdravim uslovima zaista je nevjerovatna odgovornost. Ništa mi se ne sviđa ovaj 21. vijek, i bolje je što sam ušla u njega bez djece”, izjavila je Neda.

Knjige su joj najveća ljubav i životna hrana. Tako je citirala mađarskog pisca Bela Hamvaša i navela da postoje brakovi iz ljubavi i strasti, ali i oni iz računa.

“Ja bih dodala da sa životom treba praviti brak iz računa, nikako iz strasti. Vrlo sračunato, sa potrebnim lažima i malim prevarama. Da bi što duže trajao”, izjavila je ona.

Ona se osvrnula i na period koji je provela u bolnici, prije nekoliko mjeseci, kada pojedini prijatelji nisu bili uz nju.

“Ljudi su prestali da mi se javljaju dok sam bila u bolnici da me ne bi uznemiravali. Kada sam došla iz bolnice, oni se i dalje nisu javljali, trebalo je da okrenem veliki broj telefona i svima kažem “Vi me ne uznemiravate, vi ste meni potrebni” , a ja sam okrenula samo nekoliko brojeva i čula istu priču: “Tvoj telefon je bio isključen, nismo mogli da te dobijemo”. Naravno da nisu mogli, jer sam bila dva i po mjeseca u bolnici, a tamo je na sreću, telefon zabranjen. Evo sada sam tu, željna da se vratim u život pozorištu, na filmu i televiziji. Znam da imam šta da pružim”, kazala je Neda.

Izvor: Cdm