Ana Nikolić se vraća na estradu

Pop pjevačica Ana Nikolić, riješila je da se vrati na muzičku scenu. Snimila šest pjesama za album koji će objaviti krajem mjeseca, a nosi naziv “Klinika”.

Pjevačica je nove numere snimala u studiju kompozitora i producenta Darka Dimitrova u Skoplju. Poznati Makedonac zadužen je za hitove Aleksandre Radović, Marije Šerifović, Emine Jahović i mnogih drugih imena sa muzičke scene regiona.

Anine tekstove potpisuje Marina Tucaković sa kojom sarađuje od 2003. godine kada se proslavila.

Posljednji album “Labilna”, Paraćinka je izdala 2016. i označio je prekratnicu u njenoj karijeri budući da je promijenila pravac. Tada je sarađivala sa Stefanom Đurićem Rastom, reperom i producentom za kog se udala, a nakon dvije godine razvela. Njih dvoje imaju ćerku Taru.

Posljednje dvije godine tema tabloida, pored njene udaje pa razvoda, bila je Anina kilaža. Međutim, pjevačica je riješila da liniju dovede u red, a sudeći po paparaco fotografijama, polako joj polazi za rukom.

Ana je oduvijek važila za jednu od najpoželjnijih pjevačica, a do sada je izdala pet studijskih albuma i jednu komplilaciju najvećih hitova.

Izvor: Cdm