Andrija Milošević i Mirjana Karanović zajedno u seriji

Crnogorski glumac Andrija Milošević, snima seriju sa čuvenom glumicom i rediteljkom Mirjanom Karanović. Ona je nedavno popularnog Crnogorca nazvala najboljim komičarem.

“Mogu samo da joj se zahvalim na tome. Njena pohvala je za mene najprestižnija nagrada. Ona je legenda našeg filma, pozorišta i televizije. Ako vam takav neko uputi i kritiku, to je velika stvar, a kamoli da vas svrsta u naše najbolje”, kaže Andrija.

“Mogu reći da je to nešto što niste očekivali, što će vas debelo zaintrigirati, možda i šokirati. Sigurno će vas nasmijati, ali ćete se duboko i zapitati, možda i iznervirati, ali suštinski ćete se radovati”, tajanstven je glumac.

Milošević ističe da na setu imaju prijateljski odnos.

“Prije svega, divno je biti sa njom ispred kamera. Znate, 1995. godine igrao sam prvi put u pozorištu, u predstavi “Konte Zanović” Budve grad teatra, i tu sam prvi put dijelio scenu sa Mirjanom Karanović i evo, poslije 24 godine opet smo tu. Njene kultne uloge govore o njoj kao o umjetniku više od bilo koga, a o njoj kao osobi mogu da kažem da je britka sablja nježne duše i požrtvovan prijatelj”, naveo je Andrija.

Izvor: Cdm