Danica je bila Gruova najveća ljubav, zbog njega se odrekla inostrane karijere

Dalibor Andonov, poznatiji kao Gru poginuo je danas u Zemunu nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Slavni reper je iza sebe ostavio suprugu Danicu i sinove Vuka i Relju.

Danica mu je bila najveća podrška, ljubav i oslonac, a mnogi je se sjećaju iz perioda dok se uspješno bavila manekenstvom.

Danica Prvulović, koja je udajom za muzičara promijenila prezime u Andonov rodom je iz Kragujevca, a modelingu je rekla zbogom još u svojoj 25. godini kako bi se potpuno posvetila porodici.

Par je svoju sedmogodišnju vezu krunisao brakom u oktobru 2006. godine na skromnoj ceremoniji u crkvi “Preobraženje Božje” na Vidikovcu. U februaru 2007. godine dobili su sina Vuka, a 2011. godine na svijet je došao i Relja.

Gru je bio veoma uzbuđen kada je Danica po drugi put ostala u drugom stanju.

“Nas dvoje smo to planirali, tako da nas novonastala situacija nije iznenadila. Oboje smo uzbuđeni. Bilo bi surovo da smo ostali samo na jednom djetetu. Ne kažem to samo zbog nas dvoje već najviše zbog našeg sina. Ne bi bilo lijepo da ostane jedinac”, rekao je u jednom intervju tada.

Koliko je njihova ljubav bila jaka govori i to da Danica nije željela inostranu karijeru već je željela da se potpuno okrene porodici, i danas samo povremeno uradi neku reklamu.

Oprobala se i kao voditeljka, vodeći jutarnji program i vremensku prognozu.

“Onog trenutka kada sam se zasitila modne scene, povukla sam se iz posla i posvetila porodici”, rekla je Danica jednom prilikom.

Iako se u javnosti nisu pojavljivali često zajedno Danica i Gru su vodili skladan život bez mnogo trzavica.

Izvor: Cdm