Niki Minaž se povlači sa muzičke scene

Američka rep zvijezda Niki Minaž iznenadila je svoje obožavaoce objavom da se povlači iz svijeta muzike kako bi “imala svoju porodicu”.

Minaž (36) je zaprepastila i razočarala svojih 20 miliona pratilaca na Tviteru najavom povlačenja sa scene, budući da prethodno nisu objavljene nikakve informacije da je trudna ili da je u braku.

“Odlučila sam da se povučem i imam svoju porodicu. Znam da ste sada srećni. Mojim obožavateljima – nastavite da me podržavate sve do moje smrti”, napisala je Minaž.

Minaž je u junu objavila da planira da se vjenča sa svojim momkom Kenetom “Zoo” Petijem, kontroverznim muzičkim izvršnim direktorom s kriminalnom prošlošću, a u avgustu je promijenila svoje ime na Tviteru u “Mrs. Petty”, ali nije rekla da li je u međuvremenu došlo do vjenčanja.

Mnogi fanovi odbili su da povjeruju u ozbiljnost najave o kraju karijere, poručujući joj da prestane da se šali s takvim stvarima.

Osim toga, sama Minaž još je u februaru nagovijestila da je završila peti album, zasad još bez naslova, ali bez objave datuma njegova izlaska.

Izvođačica hitova “Starships”, “Super Bass”, “Bang Bang” i “Anaconda” probila se na američku i svjetsku muzičku scenu prije 10 godina svojim prvim albumom “Pink Friday”, a poznata je po otvorenim komentarima, svađama s drugim pjevačima, šarenim perikama i alter egoima.

Jedna od svega nekolicine uspješnih ženskih repera, u karijeri je prodala 20 miliona singlova kao solo izvođačica, 60 miliona singlova u saradnji s drugim pjevačima i više od pet miliona albuma, što je čini jednom od “najprodavanijih” muzičarki na svijetu.

Minaž je osvojila šest American Music Awards nagrada, po četiri MTV i Billboard Music Awards nagrade, te 10 nominacija za Grammy, postala kontroverzni sudija u šou “American Idol”, a 2016. je uvrštena na listu 100 najuticajnijih ljudi na svijetu magazina “Time”.

Izvor: Cdm