Britni Spirs: Ponekad sam usamljena i ne znam kome da vjerujem

Pop pjevačica Britni Spirs kaže da se osjeća usamljenom u Los Anđelesu gdje godinama živi, kao i da teško poklanja povjerenje ljudima.

“Život u Los Anđelesu je ponekad usamljenički. Nikad ne znaš kome možeš da vjeruješ i neki su ljudi lažni”, napisala je pop princeza na Instagramu.

Iako je poznata po tome da pojedinosti iz svog privatnog života odavno ne dijeli sa novinarima i obožavaocima, Britni se na toj društvenoj mreži “otvorila” i otkrila:

“Imam mali krug prijatelja i samo radim ono što me čini srećnom. Slama mi srce kada vidim ružne komentare na mojim postovima pa sam odlučila da više ne obraćam pažnju. Neka pametni mrzitelji rade ono što najbolje znaju, a to je da mrze”, napisala je pjevačica ispod posta koji glasi “Obratite pažnju na one ljude koji ne aplaudiraju kada pobijedite”.

Sem Asghari, njen dečko, napisao je svojoj dragoj da nasilnici i “hejteri” su takvi jer nemaju ono što ima ona, a to je “najbolje srce na svijetu”.

Britni prolazi kroz borbu za povratak upravljanja sopstvenim životom i karijerom. Ona je i dalje “pod starateljstvom” oca Džejima Spirsa, još od nervnog sloma 2007. godine. Ovih dana bi trebalo da se mnoge stvari po tom pitanju iskristališu, a milioni obožavaoca navijaju da Britni bude konačno slobodna. Pokret #freebritney je i dalje aktuelan, a publika jedne od naslavnijih žena na svijetu, ne podržava produžetak starateljstva jer smatraju da je Britni sposobna da se stara sama o sebi i upravlja svojim novcem. Mnogi prozivaju njenog oca jer smatraju da nije dobar za nju.

Izvor: Cdm