Toni Cetinski: Kockice se u životu uvijek poslože, prije ili kasnije

Hrvatska muzička zvijezda Toni Cetinski nedavno je u Beogradu pred brojnom publikom održao koncert za pamćenje.

Isto to, kaže popularni Toni u razgovoru za Klix.ba, planira i na koncertu u Mostaru koji je zakazan za 12. jul u sportskom centru Kantarevac.

“Nadam se i vjerujem da će u Mostaru biti novi spektakl. Emocija na mojim nastupima nikad ne nedostaje, a pobrinuću se da zajedno s tom divnom publikom priredimo jedno nezaboravno veče i muzičko putovanje koje ćemo dugo pamtiti. Ovo nisu obične floskule, ja stvarno živim za te posebne atmosfere, to je energija koja vas pokreće. Kada vidite srećne i zadovoljne posjetioce, onda vam je srce ispunjeno. Bar je tako u mom slučaju. Dakle, ako moram sažeti najavu koncerta u Mostaru, sve stane u #samoljubav”, kazao je Cetinski.

Publika u Mostaru imat će priliku premijerno čuti i Tonyjeu novu pjesmu koja nosi naziv “Svaka tvoja laž”, za koju je snimio i vrlo neobičan spot. Reakcijama publike na pjesmu je, kako kaže, prezadovoljan.

Cetinski je prije nekoliko dana u društvu porodice i prijatelja proslavio jubilarni, pedeseti rođendan. Otkrio je šta je poželio sebi za rođendan.

“Poželio sam ljubav, zdravlje, kao i to da i dalje budem okružen ljudima koje volim i koji vole i podržavaju mene. Više od toga bilo bi, mislim, pretenciozno. S druge strane, stvarno vjerujem da ako je čovjek zadovoljan i zdrav, sve ostalo dođe s vremenom. Kockice se u životu uvijek poslože, prije ili kasnije”, iskren je Cetinski.

Izvor: Cdm