Sukob Anđeline Džoli i Mišel Fajfer(video)

Trejler za film “Grdana: Gospodarica zla” upravo je izašao i otkrio nam ključni detalj radnje – glavna heroina će potpuno da poludi.

Nastavak nas vraća na priču zle vile (Anđelina Džoli) čiji se odnos majka-ćerka sa princezom Aurorom (El Faning) mijenja kada Uspavana ljepotica saopšti svojoj surogat mami da želi da se uda za princa.

“Ljubav se uvijek ne završava dobro, zvjerčice”, kaže joj Grdana, na šta Aurora tvrdoglavo odlučuje da pristanak potraži kod svoje buduće svekrve, kraljice Igrit (Mišel Fajfer).

Buduće prije ne pronalaze zajednički jezik, a kada se osjeti ugroženom, zla vila u svom mračnom stilu upropasti vjeridbu.

Ono što je naročito zanimljivo je što se ispostavlja da Grdana nije sama u svom obličju. Postoji čitava rasa vila poput nje, koji su tu da joj poruče: “Dosta si brinula o ljudima. Vrijeme je da brineš o svojoj vrsti”.

Rat koji izbija između Grdane i Igrit donijeće, sudeći po trejleru, mnogo akcije u ovom filmu, a plavokosa Mišel koja drži samostrijel, čiji vojnici sa zidina ispaljuju đulad iz katapulta na leteća stvorenja, i čiji bijeli oklop-haljina izgleda kao nešto pozajmljeno iz ormara Sersei Lanister, nagovještava sukob u stilu “Igre prijestola”… ali za djecu.

Film u bioskope stiže 18. oktobra.

Izvor: Cdm