Film o Džejmsu Bondu se opet suočio sa novim problemima

Gomilaju se problemi koji otežavaju snimanje novog filma o Džejmsu Bondu. Naime, kao što je od ranije poznato, snimanje ovog ostvarenja je više puta odlagano.

Prvi put zato što se glavni glumac Danijel Krejg povrijedio, pa je morao hitno da avionom bude prebačen u Ameriku, kako bi se oporavio od povrede članka.

Tokom snimanja je trčao uslijed čega je nespretno pao, kasnije smo saznali da je povrijedio članak.

“Bio je jako nezadovoljan, moramo da pauziramo snimanje filma”, rekao je svojevremo jedan od saradnika koji radi na ovom filmu.

Nakon toga, na setu u Pajnvud studiju u Bakinghemšajeru desile su se tri bučne eksplozije, a jedan od članova ekipe filma o novom Bondu je bio povrijeđen. I zbog toga je snimanje ovog ostvarenja bilo odloženo.

Sada se javio novi problem. Naime, zbog angažovanja u drugim filmovima, glavni negativac u novom Bondu, oskarovac Rami Malek, ne može da snimi zajedničku scenu sa Danijelom Krejgom, koji takođe ima prenatrpan raspored.

“Snimanje filma treba da se završi u septembru, ali kako stvari stoje, to će se desiti krajem oktobra. Treba da nađu vremena da Danijel i Rami snime zajedničku scenu – Bond treba da se susretne lice u lice sa negativcem. Totalni košmar”, rekao je izvor.

Izvor: Cdm