Katarina Grujić: Naučila sam da budem džek od oca koji je iz Kolašina(video)

Katarina Grujić slovi za jednu od najvećih zvijezda pop-folk muzike u regionu. Za manje od deset godina u šou biznisu, Beograđanka porijeklom iz Crne Gore uspjela je da zavede publiku brojnim hitovima poput “Jedno đubre obično”, “Drugovi”, “Paranoičan”, “Rođena za bol”, a ponosno nosi titulu jedne od najzgodnijih pjevačica.

Zanimljiva je i medijima, kao i modnim dizajnerima i fotografima čija je muza. Ipak, status velike zvijezde sa sobom povlači brojne probleme, a tu spadaju lažna prijateljstva i podmetanja.

“Svi znaju da na estradi nije baš tako kako izgleda – sjajno i bajno. Prijateljstva definitivno nema. Imam prijateljstva sa ljudima sa kojima sam se družila i prije nego što sam ušla u ovaj posao. Ja sam Editu Aradinović i mnoge znala prije nego što smo počele da se bavimo ovim poslom. To su prijateljstva koja ostaju, a sva nova poznanstva su samo ćao za ćao”, iskrena je Katarina koja je u jeku skandala oko elitne prostitucije u Srbiji otvoreno govorila na ovu temu.

“Problem je u tome što ljudi, ali i novinari, misle da svi pripadaju estradi, i djevojka koja se slikala tri put za neke novine ili bila u nekom rijalitiju, ali ne. Mislim da djevojke sa estrade koje su pjevačice, mislim da one više biraju imućnije momke, ali baš sad da rade za neki novac, to ne… Ali ako podrazumijevamo ušesnice rijalitija i ostale pod estradu naravno da među njima ima tih djevojaka. Nisu imale vaspitanje niti bilo šta, da znaju da u životu treba nešto uraditi svojim rukama, a ne nogama. Tako da, mnogo ih je, ali eto vidjećemo šta će biti sa njima”, kaže pjevačica.

                                                                                 Foto: Cdm

Pored titule seks simbola, za Grujićevu kolege nerijetko kažu da je “džek”.

“Prija mi kada to kažu. Svi koji me poznaju znaju da sam takva. Iako sam iz Beograda, rođena tamo, živim tamo, moji korijeni vuku iz Kolašina, kakav je moj otac takva sam i ja. Stvarno volim i pored mog posla, koji je jako zahtjevan, da izađem sa društvom, na večeru ili u klub da podržim nekog kolegu, da slušam njegove pjesme, tako da svi znaju da sam ja baš takva”, ističe Katarina nezadovoljna onim što vidi među mlađom populacijom.

“Vidim dosta grešaka, meni je bilo nepojmljivo da ja sa 14  godina izlazim po klubovima i ostajem do 5 ujutro, kako to djeca danas rade, meni je to čudno. Ja sam prvi put izašla sa 17 godina…Čak nisam mogla stalno da izlazim, imala sam izlazak možda do 2 sata, nekako se vrijeme promijenilo, ali roditelji mnogo toga dozvoljavaju. Ja se plašim kako će tek biti za 10 godina, kad ja budem imala dijete, kako će tada biti, ako je sad ovako”.

                                                                                  Foto: Cdm

Budući da su aktuelne maturske večeri, Katarina je djevojke savjetovala na šta da obrate pažnju kada napuste srednju školu.

“Milsim da svaka od njih treba dobro da razmisli o svojoj budućnosti. Da se ne lažemo, u tinejdžerskim danima lijepo je zaljubiti se, imati ljubav, ali mislim da sada treba više da se okrenu studijama, obrazovanju, zapošljavanju, pa tek onda da se okrenu ljubavi”, istakla je Katarina.

“Meni će za godinu dana, biti deset godine mature, baš je prošlo brzinski, sjećanja su prelijepa, pa evo sa ove tačke gledišta, tada smo se pravili da imamo više godina, da želimo što prije da postanemo stariji, da izlazimo, a sada kako si stariji, želiš da se vratiš u te tinejdžerske dane”, dodala je ona.

                                                                                     Foto: Cdm

Atrakativna crnka trenutno promoviše novi hit singl “Napad panike”, ali kaže da u životu nikada nije bila u toj situaciji. Imala je, kaže, tremu kada je prije tačno godinu izlazio njen album prvijenac “Jača doza mene”.

“Nemam strah niti bilo šta, ali eto napravili smo pjesmu koja me potpuno ne opisuje”, kroz osmijeh priča Katarina.

Nakon hita “Bonjour” koji je snimila sa Šakom Polumentom, ona najavljuje još tri dueta, dva sa kolegama i jedan sa koleginicom. Pregovori su u toku, a vlasnica hita “Paranoičan”, uskoro kreće na turneju po crnogorskom primorju gdje će do oktobra svakog vikenda nastupati.

Izvor: Cdm