Ana Kokić: Nakon razvoda sam se posvetila isključivo sebi i karijeri

Ana Kokić, kaže da je nakon razvoda od vaterpoliste Nikole Rađena, posvećena isključivo sebi i svojoj karijeri. Pjevačica koju smo upoznali sredinom devedesetih kao članicu dens sastava Energija, kaže da je sa bivšim suprugom u prijateljskim odnosima, a ona se sa njihovim ćerkama preselila u kuću u kojoj je živjela do udaje.

“Najviše sam se posvetila sebi, jer imam utisak da sam malo zapostavila sebe i svoju karijeru zbog posvećenosti porodici. Sada slobodno vrijeme koristim da komponujem pjesme, više treniram i radim, a uz sve to sam uvijek tu za moje djevojčice. Da me ne shvatite pogrešno, nimalo se ne kajem što mi je deset godina porodica bila na prvom mjestu, što je i razumljivo jer su djevojčice bile mlađe i trebalo je više vremena posvetiti njihovim potrebama. Sada polako postaju samostalne u mnogim stvarima, što meni daje više vremena za posao. Međutim, posao u šou-biznisu veoma je zahtjevan, traži da mu se potpuno posvetite jer se konstantno dešava nešto novo, a konkurencija je velika. Dosta razmišljam o svojoj karijeri i komponujem pjesme u koje sam pretočila sve svoje emocije”, kaže Ana.

Pjevačica kaže da nema vremena da razmišlja o novoj ljubavi.

“Posvećena sam poslu i svojim djevojčicama i mislim da ce proći još mnogo vremena dok neko ne zasluži moju pažnju. Zaista sada uopšte i ne pomišljam na to. Spadam u onu grupu razvedenih žena koje govore da se nikada više neće udati”.

Izvor: Cdm