Mirka Vasiljević: Ljubav, navika, panika je serija za sva vremena

Sitkom po tekstu Nebojše Romčevića i u režiji Slobodana Šuljagića, “Ljubav, navika, panika”, završen je prije 12 godina, ali i dalje živi u narodu. Zahvaljujući društvenim mrežama, naročito Instagramu, svjedoci smo da mimovi i klipovi iz ovog Pinkovog projekta ne stare.

Mirka Vasiljević, koja je u “Ljubavi” igrala Janju Milićević, ambicioznu i pomalo bijesnu tinejdžerku, kaže da je ta serija obilježila njenu karijeru, zajedno sa ulogom Sofije u nastavku filma “Mi nismo anđeli” Srđana Dragojevića.

“Mislim da će se prepričavati i kada moja djecu budu imala djecu. Ta serija je za sva vremena, nije tipična samo za taj period, nego i danas kada gledate. To su isti problemi, iste svađe, možda samo naše frizure nisu za ove vrijeme, i stajling. Vidjećemo još, nadam se da će moja karijera trajati još dugo, ali eto, te dvije uloge su za sada nešto što me je stvorilo”, iskrena je Mirka.

Ona je u pomenutoj seriji igrala sa legendama jugoslovenskog glumišta Jelisavetom Sekom Sablić, Zijadom Sokolovićem, Ljiljanom Stjepanović, Vesnom Trivalić i pokojnim Nikolom Simićem, kao i Marijom Karan kojoj je uloga Maje bila prva velika rola na televiziji. Takođe, upoznali smo i Nadu Macanković, koja je tumačila Majunu drugaricu.

Uloge su u njoj ostvarili i Marko Nikolić, Ružica Sokić, Gorica Popović, Nela Mihajlović, Jelica Sretenović, Nataša Ninković, Voja Brajović, Nenad Nenadović i mnogi drugi.

Izvor: Cdm