Demi Mur: Zlostavljali su mi ćerke zbog toga što sam slavna

Holivudska glumica Demi Mur, tokom dugogodišnjeg braka s kolegom Brusom Vilisom, dobila je tri ćerke Ramer, Skaut i Talulu. Iako su supružnici nakon razvoda podijelili starateljstvo, najveći dio vremena djevojke su provodile s majkom. Danas mlade i uspješne djevojke, tokom odrastanja borile su se raznim pritiscima javnosti i zlobnim komentarima.

                                                                                 Foto: Cdm

Demi je prisustvovala kao gost na konferenciji namijenjenoj ženama, nastalom pod organizacijom lifestyle portala Goop, koji je u vlasništvu Gvinet Paltrou i otkrila da su njena djeca patila zbog slave svojih roditelja.

“Mislim da danas živimo u jednom jako zahtjevnom vremenu. Pritisak društvenih mreža na mlade ostavlja velik trag te uprkos brojnim prednostima tog alata, mnogo je više negativnih aspekata. Moja djeca su bila prva generacija koja je stavljena pod mikroskop. Moje ćerke vodile su veliku bitku jer su im mnogi anonimci govorili da su ružne”, rekla je glumica koja je nekadabila tiha patnja mnogih muškaraca i harala Holivudom.

Djelimično se povukla sa scene i okrenula privatnom životu. Nakon problema s alkoholom i opijatima, Demi se prijavila u kliniku na odvikavanje, a onda je uslijedila i depresija. Taj traumatičan životni period naučio ju je, kaže, mnogočemu.

“Moje zdravlje me osvijestilo. Osjećam da što više radim na sebi šaljem bolji primjer svojoj djeci i učim ih što je ispravno i koliko je važno brinuti o sebi”, objasnila je poznata crnka.

Dodala je da su njene tri ćerke na sreću izrasle u divne mlade djevojke od kojih ona mnogo više uči nego one od nje.

“Mislim da imaju mnogo samopouzdanja i u mnogo toga zapravo one mene ispravljaju i uče, nego što je obrnuto”, zaključila je 56-godišnjakinja.

Izvor: Cdm