Van Gogh i Perper otvaraju prvi Montenegro Beer Fest na Cetinju

Prijestonica Cetinje će od 26. do 28. jula biti centar najbolje zabave i provoda u regionu, kada će biti održan prvi Montenegro Beer Fest. Ovaj festival se organizuje u saradnji sa nadaleko poznatim Belgrade Beer Festom i zato će od prvog izdanja na festivalu nastupiti najveće muzičke zvijezde regiona.

Prvi Montenegro Beer Fest će otvoriti grupe Van Gogh i Perper. Van Gogh je jedan od najboljih rok bendova u regionu, a Zvonimir Đukić Đule sa svojim kultnim bendom već više od tri decenije stvara hitove i priređuje nezaboravne koncerte, a posebno su srećni kada imaju priliku da od prvog dana učestvuju u stvaranju jednog novog festivala koji će Crnu Goru i Cetinje dovesti na mapu najznačajnijih muzičkih dešavanja u regionu.

“Belgrade Beer Fest je jedan od meni dražih festivala i uvijek se posebno osjećam na toj sceni. Kada su me organizatori pozvali da i ove godine učestvujem na Beer Festu, ali u Crnoj Gori, bio sam zaista počastvovan, jer će na Montenegro Beer Festu biti predstavljeno sve najbolje sa čuvenog beogradskog festivala“, rekao je Đule Van Gogh i dodao:

“Zato se izuzetno radujem susretu sa novom publikom na prelijepom Cetinju, posebno što veoma cijenim kulturno-istorijsko nasljeđe Crne Gore koje se najbolje na Cetinju može doživjeti. Siguran sam da će ovaj festival postići veliki uspjeh već prve godine, a mi za prvi Montenegro Beer Fest pripremamo posebnu set listu na kojoj će se naći i pjesme sa našeg novog albuma „More bez obala“. Naslov albuma je metafora za našu unutrašnju slobodu koja mora da bude neograničena, zato dođite na Cetinje i doživite tri dana bezbrižnosti i slobode koja najbolje može da se doživi samo uz pravi rok’n’rol“.

                                                                                Foto: Cdm

“Pravo je zadovoljstvo saznanje da će Beer Fest biti održan premijerno na Cetinju. Čini nam čast da budemo učesnici ovogodišnjeg izdanja pred publikom u svom gradu. Očekujemo sjajnu zabavu uz vrhunsko ozvučenje i scenu, i radujemo se što će ljudi u Crnoj Gori imati priliku da i na Cetinju čuju više odličnih izvođača koji promovišu dobru muziku. Uz dobru muziku, sjajna piva i puno drugih zanimljivih sadržaja koji će obilježiti festival, ne možemo omašiti da se svi skupa vrhunski provedemo“, rekao je Nikola Radunović, frontmen cetinjskog Perpera.

Uživanje u vrhunskoj muzici će svakako upotpuniti i velika ponuda piva, te će pored najpoznatijih indrustrijskih piva posjetioci biti u prilici da probaju i brojne pivske ukuse koje će predstaviti domaće kraft pivare. Inače, festivalski provod će činiti sedam zona sa različitim programskim sadržajima, ali i bogatom gastronomskom ponudom.

Uskoro će biti saopštena imena još muzičkih zvijezda koje će učestvovati na prvom Montenegro Beer Festu, a sve informacije se mogu redovno pratiti na Facebook stranici festivala.

Izvor: Cdm