Sara Džesika Parker: Bila sam pod pritiskom da se skinem

Glumica Sara Džesika Parker progovorila je na temu seksualno zlostavljanje u Holivudu i proiznala da je imala “neprijatnih iskustava” u karijeri.

“Da, i meni se dogodilo nekoliko ružnih stvari, ali daleko od toga da se moja iskustva mogu da uporedim s najružnijim pričama koje sam čula. Svakako sam morala naučiti kako se zauzmem za sebe ili bar pokušam da mi bude prijatno”, rekla je Sara koja se jednom rasplakala kad su joj rekli da se mora skinuti do gola za jednu scenu.

“Ne znam jesam li imala samopouzdanje ili sam dobila dobar savjet. Vršio se ogroman pritisak na mene da se skinem”, rekla je.

Sara je imala posebne riječi hvale za agenta koji joj je poslao avionsku kartu i poruku da je iskoristi istog trena kad počne da osjeća da je neko prisiljava da učini nešto što ne želi.

“S obzirom na sve što se tada događalo i sve priče iz tog perioda, vrlo sam srećna što sam imala nekoga ko se brinuo za mene”, rekla je zvijezda serije “Seks i grad” i jedina u tom TV i filmskom hitu koja je imala klauzulu u ugovoru da se ne skida tokom snimanja intimnih scena.

Izvor: Cdm