Arijana Grande: Snimanje albuma mi je spasilo život(video)

Mlada pop pjevačica Arijana Grande, ponovo je na Billboarovoj top listi najpopularnijih pjesama i albuma. Samo šest mjeseci od albuma “Sweetener”, ona je objavila album “Thank you, next” koji je najavila istoimenim singlom i “7 rings” koji je uslijedio.

Arijana je istakla da joj je stvaranje novog albuma pomoglo da izađe iz jako mračnog perioda u koji je zapala.

“Snimila sam ga za kratko vrijeme sa svojim najbojim prijateljima i na neki način mi je spasao život”, rekla je Ari, kako je nazivaju najvatreniji obožavaoci.

“Prošla sam kroz težak period, to poglavlje je bilo naporno, a moji prijatelji su se potrudili da ipak bude sjajno i posebno. Mislim da mi život nikada nije bio teži nego tada kada smo počeli da stvaramo album”, iskrena je Arijana.

Zvijezda italijanskih korijena, odbila je da se pojavi na sinoćnoj dodjeli Gremi nagrada jer su je organizatori uslovljavali izorom pjesama koje je trebalo da izvede. Na istoj ceremoniji, njen album “Sweetener” proglašen je najboji u kategorji pop.

Pjevačica se posvetila promociji novog albuma, a novi singl koji je odlučila da izbaci je “Break up with your girlfriend, I’m bored”.

Izvor: Cdm