Da li će se serija Tračara vratiti na male ekrane?

Izgleda da će jedna od omiljenih serija “Tračara” ponovo doći na male ekrane.

Serija “Gossip Girl” pokrenula je glumačke karijere Blejk Lajvli i Lejton Mister i poslala ih u zvjezdano nebo. Završila se prije nekoliko godina, na veliku žalost obožavalaca.

Više od decenije prošlo je od prvih epizoda u kojima je fokus bio na maloj grupi prijatelja koji su uživali u životu na visokoj nozi, a sada se naveliko priča o mogućem nastavku serije s istim glumcima.

Nedavno je Blejk Lajvli, koja je igrala ulogu Serene van der Vudsen, izjavila kako bi bila srećna da se ponovno okupe i nastave seriju nekoliko godina kasnije, kad su njihovi likovi već odrasli.

„Da li bih snimala nastavak serije sljedećih sedam godina? Ne, ne bih, jer je to zaista naporno, a ja sad imam porodicu i djecu, od koje ne želim da budem toliko dugo odvojena. Ali ono što sam naučila u životu je da nikad ne kažem nikad! Želim da radim nešto što još nisam dobila priliku, ali da bih se vratila u ribut serije? Ko zna, ako je dobar projekat i ako ima smisla. Zaista smo se baš zabavljali snimajući prvi put na ulicama Njujorka”, istakla je ona.

                                                                              Foto: Cdm

Seriju ipak ne možemo da zamislimo bez Blejk i Lejton.

A slično smatra i Lejton, čija je karijera i danas najpoznatija po ulozi razmažene jedinice istančanog modnog ukusa Bler Voldorf.

„Pretpostavljam da je ponovno oživljavanje serija kojima smo davno rekli zbogom sada popularno, ali teško mi je da u ovom trenutku dam odgovor. Ako bi svi bili za, ako bi odgovaralo mom rasporedu, možda? Ne želim reći da ne bih“, izjavila je Lejton za Vanity fair.

Ipak, budućnost serije i njen potencijalni nastavak najviše zavisi od producenata i scenarista bez kojih niko ne bi htio ni da pomisli na nove epizode.

Izvor: Cdm