Irina Šajik: Dolazak prinove ne znači da treba nosite duže haljine

Model i majka jednogodišnje ćerke Lee De Seine, Irina Šajik, progovorila je o svojoj vezi s američkim glumcem Bredlijem Kuperom čiji je redateljski prvijenac “Zvijezda je rođena” osvaja mnoštvo priznanja u aktuelnoj sezoni nagrada.

Na pitanje zašto je svoju vezu odlučila zadržati tajanstvenom, manekenka je u razgovoru za britansko izdanje magazina Glamour izjavila:

“Imam mnogo prijatelja koje detalje iz privatnog života javno dijele na društvenim mrežama. Zbog toga im se divim i smatram kako je to pitanje ličnog izbora”.

Iako Irinina karijera modela zahtijeva javno dijelovanje, fatalna Ruskinja je odlučila da svoj privatan život vodi daleko od očiju javnosti.

“Zato se i zove privatan život jer se odnosi na vas i vašu porodicu. Srećna sam zbog svoje odluke”, priznaje ruska ljepotica koja se takođe dotakla pitanja seksepila nakon što je postala majka.

“Jedan od prijatelja mi je znao prigovoriti kada bi na društvenim mrežama objavila seksi fotografiju zato što sam majka. Nalazimo se u 21. vijeku i stvarno vjerujem da dolazak prinove ne znači da morate nositi duže haljine”, zaključuje Irina.

Izvor: Cdm