"Mnogo me je pogodila LJUDSKA MRŽNJA, udarili su mi na djecu..." Oglasila se i Karleuša nakon SKANDALA

Jelena Karleuša, koja je poslije skandala sa razvodom od Duška Tošića zbog poruka sa fudbalerom Ognjenom Vranješem, rekla je da ju je sve to mnogo pogodilo.

"Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu - rekla je Jelena Karleuša nakon priča o navodnom razvodu sa Duškom koje su odjeknule na Božić, koje nije, kako je rekla, samo udarac na nju, već i za njenog supruga, ćerke, kao i majku Divnu.

- Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu. Udarili su mi na djecu! Bolesna majka mi je ovo teško podnijela - rekla je Jelena i dodala da njen brak sa Duškom ništa ne može narušiti, jer je jači od svih zala.

- Moj brak je jači od tabloidnih napada. Ljubav, povjerenje, to je jače od svake mržnje. Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni da daje izjave o ovome. On je generalno čovjek koji nema lošu riječ i lošu misao ni za koga. Sada sam vidjela ko su mi prijatelji, a ko neprijatelji. Svakako od estrade nisam očekivala podršku - ogorčena je Jelena, koja dodaje da je jako razočarana.

"Više se neću baviti ovom temom", dodala je Jelena.

 

IZVOR: informer.rs