Slavko Kalezić nastupa u Njujorku kao specijalni gost Eurovision NYC

Slavko Kalezić nastavlja svoju evrovizijsku misiju! Čak dvije godine od nastupa na kijevskoj Evroviziji kao predstavnik Crne Gore, intersovanje obožavatelja tog festivala za rad našeg multimedijalnog umjetnika ne jenjava. Nakon turneje po Evropi i zapaženih nastupa u Australiji, Slavko odlazi u Sjedinjene američke države.

 Naime, Kalezić će biti specijalni gost na događaju pod nazivom “Eurovision NYC” koji će biti upriličen 16. februara.

“Vrlo sam uzbuđen zbog činjenice da ostvarujem još jedan san. Konačno odlazim u New York City i ne samo da ću posjetiti grad nego ću i nastupati 16. februara. Godinama slušam – Ti si za New York stvoren; to je grad za tebe; vidim te na Broadway-u; energija grada je sinonim za tvoju energiju – i eto… Dragi ljudi koji me vole i prate moj rad su prizvali sve to”, kaže Slavko za CdM. 

U “Velikoj jabuci” on će izvesti svoj evrovizijski hit “Space”, ali to nije sve:

“Spremićeno nešto spektakularno kako i New York zaslužuje. Imaću susret sa ozbiljnim ljudima iz posla i biće puno iznenađenja. Pored hita ‘Space’ izvešću mix singlova ‘Freedom’ i ‘El ritmo’ uz jedno lijepo iznenađenje. Kako to i ide uz mene. Ovo je velika stvar u karijeri. Nastavljam da prezentujem svoju umjetničku misiju širom svijeta”, rekao nam je Slavko.

Za njegov izgled u SAD biće zadužena crnogorska modna kreatorka Marina Banović Džuver.

 

Izvor: