Kombinacije zbog kojih ćete ove jeseni dati šansu bijelim farmerkama

Iako važe za prvenstveno ljetnji modni komad, ovog puta ih možete nositi i kao dio jesenjeg stajlinga. One su savršene za slojeviti stajling i kombinovanje sa drugim odjevnim komadima i istovremeno odlična “baza” za implementiranje različitih dezena i aksesoara.

Savršene su za kreiranje elegantnog i sofisticiranog stajlinga i mogu jednostavno zameniti haljine i suknje.

Uz jaknu sa dezenom sa gležnjačama

Bijele čizme, koje su ponovo trendi, uparite sa belim farmerkama radi kreiranja osvježavajućeg stajlinga, a monotoniju “razbijte” jaknom sa što upadljivijim dezenom. Jesenji vajb održite uz pomoć rolke koja će se sjajno uklopiti.

Uz dugi prsluk i baletanke

Iskoristite posljednje toplije dane za baletanke i dugačak prsluk koji je poput laganog kardigana – bez rukava. Zanimljivo i trendi!

Uz teksas košulju

Isprobajte popularan “zapadnjački” trend koji se sve više nosi. Teksas košulju uvucite u bijele farmerke i sve finiširajte jednostavnim kaišem u braon boji.

Crno – bijelo

Crno-bijela kombinacija je bezvremeni klasik koji treba da isprobate ukoliko niste. Jednostavno bele farmerke obucite uz crni blejzer i džemper i dobićete savršenu kombinaciju koju ćete željeti stalno da nosite.

Igrajte se sa bojama

Ukoliko volite boje, jesen je savršena sezona za vas, bar kada je moda u pitanju. Iscijepane bijele farmerke (koje su hit) kombinujte sa kaputom u nekonvencionalnoj boji kao što je narandžasta – ili crvena.

Izvor:CdM