Zeleni hromirani nokti su glavni manikir trend jeseni 2024

Zeleni nokti su glavni trend za jesen 2024, a još bolje izgledaju kada su hromirani.

Nijedna boja nije bliže povezana sa svijetom prirode nego zelena. Predstavljajući prirodu i životnu sredinu, to je boja trave po kojoj hodamo, drveća pod kojim sjedimo. Možda nećete odmah pomisliti na zelenu kada tražite osnovnu nijansu za svoj hromirani manikir, ali, kada napokon to uradite, bićete oduševljeni.

Zeleni hromirani nokti za jesen 2024:

Zemljani hrom

Ovaj trendi manikir odaje jesenje vibracije zahvaljujući suptilnim zlatnim nijansama. Ako ste ljubitelj zemljanih nijansi, ovo bi mogao biti trendi manikir za vas.

Zeleni hromirani ombre

Za suptilan, ali upečatljiv pristup ombre manikiru, odlučite se za podlogu koja blisko odgovara tonu vaše kože.

Zlatno zeleni hromirani nokti za jesen 2024

Da li je zlatno ili zeleno? Morate voljeti ovaj manikir. Prelijepa mješavina tonova.

Slatko i jednostavno

Zeleni hrom stvara snažan utisak tako da uvijek možete dozvoliti da govori sam za sebe u kratkom i jednostavnom manikiru .

Sjajni zeleni hromirani nokti

Ko kaže da morate čekati do određenog doba godine da biste nosili svečani manikir? Ova svetlucava zelena nijansa nas tjera da poželimo da je Božić.

Zelena aura

Ako niste sigurni volite li više aura ili hrom trend, onda je ovo manikri za vas: hormirano i aura odjednom.

Mahovina zeleni hromirani nokti

Volimo mahovinastu zelenu uparenu sa megavatnom metalnom glazurom. Dobijeni izgled je dijelom zemljan, dijelom futuristički i potpuno jedinstven.

Metalik zelena i plava

Ovaj aura manikir savršeno kombinuje metalik zimzelenu i svijetlo bebi plavu. Ako vam ova nijansa zelene izgleda previše božićna za jesenji manikir, uvek je možete zamijeniti tamnoplavom.

Neonski zeleni manikir

Prenesite svoje #bratsummer iskustvo u jesen sa neonsko zelenim manikirom prekrivenim zlatnim hromiranim mrežama. Iako možete da primijenite dizajn na bilo koju dužinu noktiju, on se zaista ispoljava na dužoj bademastoj silueti.

Smeli zeleni hromirani nokti

Prevucite srebrni hrom prah preko neonsko zelenog laka po vašem izboru. Čvrst, sveobuhvatan pristup je posebno pogodan za kratke nokte.

Zmijska koža

Nail artist Imarni je koristio mehuriće da napravi ovaj hromirani manikir zmijske kože. Nakon što je nokte prelila hromiranim prahom, dodala je mehuriće na svaki vrh prsta pre nego što ih je osušila pod UV lampom. Ona je cijeli proces objavila na svom IG.

Mača manikir

Inspiracija za dobar manikir može da stigne čak i iz šolje vašeg omiljenog pića. Mača zelena je nijansa koju volimo ove jeseni.

3D manikir

Bronzana hromirana baza je ključ za postizanje ovoga jedinstvenog manikira – iskoristite tajnu.

 

Izvor: Ljepota i zdravlje

Foto: Instagram

Tekst objavila: Jasminka Mulić