Ovi su najbolji LAKOVI uz PREPLANULI TEN!

Iako većina djevojaka bira lak za nokte prema odjevnim kombinacijama, ljeto je vrijeme kada bismo boju laka trebale da biramo prema svom tenu.

Ljeti su nam nokti posebno izloženi pogledima, pa uvijek treba da ih držimo lijepima i urednima. Osim toga, poželjno je imati i lak za nokte, jer oni tada izgledaju urednije i njegovanije.

  1. Bijela u svim nijansama

Bijeli lak za nokte je omiljen među trendseterkama širom svijeta, a razlog je kontrast svijetlog laka za nokte i tamnog tena. Nokti tako dolaze do izražaja, a svi tonovi bijele su poželjni. Izbor je samo na vama.

  1. Pastelne boje

Ako više volite nježne lakove za nokte, tu su pastelne nijanse. One imaju isti efekat kao i bijeli lak, samo u toplijem i vedrijem izdanju.

  1. Crvena boja

Ljubiteljke crvenih noktiju ne moraju da se odreknu svoje omiljene boje tokom ljeta. Jarke crvene boje i boje sa narandžastim tonovima savršeno akcentuju preplanuli ten, a za one koje žele da budu baš trendi, tu je narandžasti lak.

  1. Svi tonovi plave i zelene boje

Iako su plava i zelena hladne boje, savršeno se uklapaju uz preplanuli ten. Mint zelena, tirkizno plava, jarko plava ili jarko zelena i svijetle nijanse ovih boja su ovog ljeta jako poželjne. Nokti u tim bojama neće proći neprimijećeno.

  1. "Nude" nijanse

"Nude" boja je večni klasik u "beauty" svijetu i idealno se uklapa uz sve, pa tako i uz preplanuli ten. Ova nijansa je odlična ako ne želite da previše ističete svoje nokte.

Izvor:CdM