All white kombinacije su kao stvorene za proljeće, donosimo inspiraciju za outfite

Bijela boja donosi uvijek sofisticiran i bezvremenski izbor garderobe. Kada nismo sigurni šta bismo obukli, spoj odjevnih komada u bijeloj boji bit će izbor s kojim ne možete pogriješiti.

Bijeli ton od glave do pete nas je osvojio svojom prefinjenošću i jednostavnosti. All white kombinacije stvorene su za ovu sezonu, ali i svaku priliku za koju se spremate. Bilo da želite u šetnju, na večernji izlazak  ili na kafu u omiljenom kafiću, bijeli outfit će ispratiti događaj.

Nakon što je osvojila ljubitelje  jednostavnih komada i kombinacija, bijela je prerasla granice minimalizma i postala jedan od najpopularnijih trendova koji će u 2024. godini osvojiti svaki ormar i stil.

Outfit ideje u nijansama bijele boje

Modni dodaci u bojama metala ili u crnoj boji dodatno će naglasiti sofisticiranu stranu bijele boje. No, želite li se poigrati i bijeloj dodati malo boje, istražite različite modne dodatke u najluđim bojama i uzorcima jer popularna off white nijansa će se lako složiti sa svakom od njih. U nastavku donosimo nekoliko naših favorita kada je ova kombinacija u pitanju.

 

 

Izvor: Ljepota i zdravlje

Foto: Instagram

Tekst objavila: Jasminka Mulić